Συχνές Ερωτήσεις

Συμβουλές Αγοράς Παιδικών Πυροτεχνικών Αθυρμάτων κ' Πυροτεχνημάτων
Προμηθευόμαστε πυροτεχνήματα μόνο από εξειδικευμένα κ’ νόμιμα καταστήματα πώλησης Παιδικών Πυροτεχνικών Αθυρμάτων & Πυροτεχνημάτων. Έτσι είμαστε σίγουροι ότι διαθέτουν όλες τις απαραίτητες άδειες και είναι εγκεκριμένα καθώς και ελεγμένα από τις αρμόδιες αρχές. Προσέχουμε ώστε να έχουν πάντα οδηγίες χρήσεως στα ελληνικά, αναγραφόμενη χώρα προέλευσης, κατασκευαστή, εισαγωγέα διάθεσης για τη χώρα μας καθώς και τον απαραίτητο αριθμό έγκρισης του Υ.Β.Ε.Τ. . Οι κατηγορίες αθυρμάτων είναι 1,2 κ’ 3 τα οποία πωλούνται ελεύθερα για χρήση από τους καταναλωτές χωρίς καμία επιπλέον άδεια. Ζητάτε πάντα όλα τις απαραίτητες παραμέτρους κ’ οδηγίες ενός προϊόντος.
Οδηγίες Ασφαλείας Παιδικών Πυροτεχνικών Αθυρμάτων κ' Πυροτεχνημάτων
Όλες οι κατηγορίες και τα προϊόντα πρέπει να χειρίζονται από ενήλικα ή με την παρουσία ενήλικα.

Η χρήση τους γίνεται πάντα εκτός σπιτιού μακριά από ξερά χορτάρια, καλώδια, ζώα και ανθρώπους για την αποφυγή ατυχημάτων ή πυρκαγιάς.

Πάντα τα τοποθετούμε σε σκληρή και λεία επιφάνεια. Τα πυροτεχνήματα χρειάζονται πάντα έξτρα στήριξη με τούβλα, τσιμεντόλιθα ή μεγάλες πέτρες και ελάχιστο όριο απόστασης τα 60μέτρα.

Προσέχουμε να μην τα χρησιμοποιούμε με ισχυρούς ανέμους και δεν πλησιάζουμε ποτέ το πρόσωπό μας ή το σώμα μας κοντά.

Ποτέ δεν ξαναχρησιμοποιούμαι ένα πυροτέχνημα που δεν άναψε. Το αφήνουμε και το χρησιμοποιούμαι αργότερα αν είναι εφικτό κάνοντας πάλι την ίδια διαδικασία. Φυλάσσουμε πάντα τα προϊόντα σε ασφαλές ξηρό μέρος μακριά από παιδιά.

Οδηγίες Χρήσης Παιδικών Πυροτεχνικών Αθυρμάτων & Πυροτεχνημάτων
Παιδικά Πυροτεχνήματα

Διαβάζουμε πάντα τις οδηγίες χρήσης επάνω στα προϊόντα. Τα τοποθετούμε πάντα στο έδαφος σε ανοικτό χώρο μακριά από ξερά χορτάρια, ανθρώπους κ’ εύφλεκτα υλικά. Ανάβουμε το φυτίλι και απομακρυνόμαστε.

Βεγγαλικά χειρός-Καπνογόνα

Τα στηρίζουμε στο έδαφος ή τα κρατάμε μακριά από το πρόσωπο κ’ το σώμα μας και ανάβουμε το φυτίλι.

Μασούρια Εναέριων Βολών

Τα στηρίζουμε κατακόρυφα πάντα κ’ το δένουμε. Κατόπιν ανάβουμε το φυτίλι και απομακρυνόμαστε.

Συντριβάνια

Τα στηρίζουμε σε λεία κ’ σκληρή επιφάνεια. Κατόπιν ανάβουμε το φυτίλι κ’ απομακρυνόμαστε.

Ρουκέτες

Τοποθετούμε την ρουκέτα πάντα κατακόρυφα σε ένα μεγάλο τούβλο η σε μία σιδερένια σωλήνα ή την δένουμε. Προσοχή όμως η ρουκέτα να φύγει μαζί με το ξύλο γι’ αυτό προσέχουμε ώστε να μην σφηνώσει το ξύλο. Ανάβουμε το φυτίλι και απομακρυνόμαστε.

Εναέριες Βολές

Τοποθετούμε το πυροτέχνημα σε λεία και σκληρή επιφάνεια. Το στερεώνουμε με τούβλα, τσιμεντόλιθα ή μεγάλες πέτρες.
Καλύτερα σημεία ρήψης είναι ταράτσες, παραλίες κ’ μεγάλα κτήματα χωρίς ξερά χορτάρια, δένδρα ή άλλα εύφλεκτα υλικά.
Ανάβουμε το φυτίλι και απομακρυνόμαστε τουλάχιστον 60μέτρα.

Πάντα προσέχουμε για δένδρα, πυκνή βλάστηση, ξερά χορτάρια, εύφλεκτα υλικά.

Ποτέ δεν στρέφουμε εναντίον ανθρώπων, ζώων, αυτοκινήτων κ’ σπιτιών.

Πάντα κρατάμε αποστάσεις.

Καλή σας διασκέδαση!!!

Μπορώ να παραγγείλω μέσω τηλεφώνου;
Σας εξυπηρετούμε με τον καλύτερο τρόπο και είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σας και φυσικά να παραγγείλετε μέσω τηλεφώνου.
Διαθεσιμότητα προϊόντων
Τα περισσότερα προϊόντα μας είναι πάντα διαθέσιμα και πάντα προσπαθούμε να αφαιρούμε τις ελλείψεις μας. Με την ηλεκτρονική σας παραγγελία πάντα λαμβάνετε e-mail εντός 48ωρών για την διαθεσιμότητα των προϊόντων. Μπορείτε βεβαίως να μας στείλετε e-mail για ότι σας ενδιαφέρει επιπλέον στο info@celebrationdesign.gr όπως επίσης και να μας καλέσετε στο τηλ. 2721095091. Φροντίστε έγκαιρα για την παραγγελία σας.
Χρόνος Προετοιμασίας Παραγγελίας
Εφόσον τα προϊόντα είναι διαθέσιμα χρειάζονται 2 έως 5 εργάσιμες μέρες. Εξαιρούνται οι παρακάτω κατηγορίες :

  • Προσκλητήρια 2-3 ημέρες για την παράδοση της μακέτας από την ημερομηνία αποστολής αυτής και μετά το τελικό ο.κ. 10-15 εργάσιμες μέρες. (δεν περιλαμβάνεται ο χρόνος αποστολής)
  • Μπομπονιέρες ολοκληρωμένες 16-24 εργάσιμες μέρες από την ημερομηνία της προκαταβολής. (δεν περιλαμβάνεται ο χρόνος αποστολής)
  • Σετ βάπτισης & κουμπάρου 16-24 εργάσιμες μέρες από την ημερομηνία της προκαταβολής. (δεν περιλαμβάνεται ο χρόνος αποστολής) Κάντε τις παραγγελίες σας έγκαιρα.

Γίνονται αλλαγές στην μακέτα του προσκλητηρίου;

Μπορείτε και στέλνετε τις αλλαγές, εγκρίσεις και διορθώσεις με e-mail στο info@celebrationdesign.gr ή τηλεφωνικά στο 2721095091. Κάντε τις παραγγελίες σας έγκαιρα.

Υπάρχουν δείγματα;
Θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας με e-mail στο info@celebrationdesign.gr ή τηλεφωνικά στο 2721095091. Ωστόσο είναι κάτι εξαιρετικά χρονοβόρο και δύσκολο και χάνεται πολύτιμο χρόνο.

Κάντε τις παραγγελίες σας έγκαιρα.

Πόσα κουφέτα χρησιμοποιούνται για τις μπομπονιέρες που είναι έτοιμες;
Όλα τα δείγματα γράφουν τον ακριβή αριθμό κουφέτων που περιλαμβάνουν της εταιρείας Χατζηγιαννάκη. Για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση ή αλλαγή μας την στέλνετε με e-mail στο info@celebrationdesign.gr ή τηλεφωνικά στο 2721095091. Κάντε τις παραγγελίες σας έγκαιρα.
Μπορώ να φτιάξω μόνος μου την μπομπονιέρα;
Μέσα από τη μεγάλη ποικιλία υλικών μπορείτε να διαλέξετε όλα τα υλικά και να σας τα αποστείλουμε. Ο χρόνος σας όμως είναι πολύτιμος οπότε φροντίστε να κάνετε έγκαιρα την παραγγελία σας.
Επιστροφές & Αλλαγές

 

  • Μπορώ να επιστρέψω τα προϊόντα που έχω παραλάβει;

Όλα μας τα προϊόντα παραγγέλνονται, σχεδιάζονται & προετοιμάζονται αποκλειστικά για εσάς και όπως εσείς τα έχετε ζητήσει και παραγγείλει. Έτσι δεν μπορούν να γίνου δεκτές οι επιστροφές.

  • Μπορώ να αλλάξω την παραγγελία μου;

Μπορείτε να αλλάξετε την παραγγελία εντός 3 εργάσιμων ημερών από την κατάθεση της προκαταβολής που έχετε εφόσον δεν έχει ήδη ετοιμαστεί για αποστολή στέλνοντας μας e-mail στο info@celebrationdesign.gr ή τηλεφωνικά στο 2721095091.

  • Μπορώ να κάνω επαναληπτική παραγγελία;

Έχετε τη δυνατότητα να κάνετε επαναληπτική παραγγελία όποτε θέλετε αλλά θα θεωρηθεί σαν νέα παραγγελία οπότε ακολουθείτε την διαδικασία από την αρχη όπως μια νέα παραγγελία.

  • Μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου;

Έχετε τη δυνατότητα να ακυρώσετε την παραγγελία σας εντός 3 εργάσιμων ημερών από την κατάθεση της προκαταβολής που έχετε δώσει εφόσον δεν έχει ετοιμαστεί ήδη για αποστολή στέλνοντας μας e-mail στο info@celebrationdesign.gr ή τηλεφωνικά στο 2721095091.

Επικοινωνία
Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε απορία σας και οτιδήποτε χρειαστείτε μέσω του e-mail στο info@celebrationdesign.gr η τηλεφωνικά στο 2721095091. Κατευθείαν από το κατάστημα όπου μπορείτε να δείτε και από κοντά προϊόντα μας.
Ώρες Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00-14.30 και 17.00-21.00 Σάββατο 9.00-14.30 Και κατόπιν ραντεβού αφού έχει προηγηθεί επικοινωνία μαζί μας.