Όροι Χρήσης

Το www.celebrationdesign.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω του Διαδικτύου της εταιρίας ‘’ΚΑΣΚΑΝΗΣ ΦΩΤΙΟΣ-ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ’’ με εμπορική επωνυμία ‘’Celebration Design’’ που εδρεύει στην Καλαμάτα, οδός Αιπύτου 17, ΑΦΜ:145867097, Δ.Ο.Υ: Καλαμάτας

Πριν περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας ή/και εισέλθετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται στην περίπτωση τηλεφωνικών παραγγελιών ή/και παραγγελιών μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, τους οποίους μπορείτε να βρείτε παρακάτω, καθώς και στην ενότητα ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ της ιστοσελίδας μας www.celebrationdesign.gr.

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Σήμα

Ο διαδικτυακός τόπος www.celebrationdesign.gr , ο σχεδιασμός και το περιεχόμενό του, τα κείμενα, τα γραφικά, η επιλογή και οι ρυθμίσεις του, αποτελούν ιδιοκτησία της εταιρίας ‘’ΚΑΣΚΑΝΗΣ ΦΩΤΙΟΣ-ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ’’, με εμπορική επωνυμία ‘’Celebration Design”.

Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το ηλεκτρονικό κατάστημα www.celebrationdesign.gr καθώς και οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα συνεργαζόμενη με την εταιρεία ‘’Celebration Design’’ όπως τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας , είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της εταιρείας     ‘’Celebration Design’’ και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στην ιστοσελίδα www.celebrationdesign.gr δεν θα πρέπει για κανένα λόγο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους, η άδεια περιήγησης στην σελίδα μας είναι μόνο για προσωπική, μη εμπορική, χρήση.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading , μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν γραπτής άδειας της εταιρείας ‘’Celebration Design’’ ή οποιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.

Μεταβολές

Η εταιρεία ‘’ΚΑΣΚΑΝΗΣ ΦΩΤΙΟΣ-ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ’’ με εμπορική επωνυμία ‘’Celebration Design’’ και το ηλεκτρονικό της κατάστημα www.celebrationdesign.gr διατηρούν το δικαίωμα να μεταβάλουν ή να τροποποιούν τους εφαρμοστέους όρους και προϋποθέσεις για τη χρήση της ιστοσελίδας, όπως αυτοί αποτυπώνονται στους παρόντες ‘’‘Όρους Χρήσης’’ ή/και στην ενότητα ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ της ιστοσελίδας σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Τέτοιες αλλαγές, τροποποιήσεις, προσθήκες ή διαγραφές στους όρους και τις προϋποθέσεις της χρήσης θα τίθενται σε ισχύ άμεσα από την γνωστοποίησή τους, η οποία μπορεί να δοθεί με κάθε μέσο συμπεριλαμβανομένης, αλλά όχι περιοριστικά, της θέσης καινούργιων όρων και προϋποθέσεων στην ιστοσελίδα. Κάθε χρήση της ιστοσελίδας κατόπιν τέτοιας αλλαγής ή τροποποίησης θα θεωρείται ότι αποτελεί αποδοχή εκ μέρους σας τέτοιων αλλαγών, τροποποιήσεων, προσθηκών ή διαγραφών. Η εταιρεία ‘’ΚΑΣΚΑΝΗΣ ΦΩΤΙΟΣ-ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ’’ με εμπορική επωνυμία ‘’Celebration Design’’ ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα www.celebrationdesign.gr μπορούν, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, να καταγγείλουν, αλλάξουν, αναστείλουν ή διακόψουν οποιαδήποτε επιμέρους λειτουργία αυτής της ιστοσελίδας συμπεριλαμβανομένης της διαθεσιμότητας, της φωτογραφία παρουσίασης ή περιγραφής οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη του παρόντος διαδικτυακού τόπου/ ιστοσελίδας υπόκειται στους παρόντες όρους χρήσης, στο περιεχόμενο της ενότητας ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ και στις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου (του Ν. 2472/1997, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει). Οποιαδήποτε ενδεχόμενη μελλοντική σχετική νομοθετική ρύθμιση θα έχει αυτομάτως και άνευ ετέρου εφαρμογή στη διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη του παρόντος δικτυακού τόπου. Αν κάποιος επισκέπτης/χρήστης δεν συμφωνεί με τους εδώ προβλεπόμενους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της σελίδας αυτής.

Ο παρών σελίδα τόπος διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων σας, τα οποία δεν είναι δυνατό να γνωστοποιηθούν σε τρίτους, με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

Ισχύον Δίκαιο – Δικαιοδοσία

Η χρήση του ιστοσελίδας www.celebrationdesign.gr και οι συναλλαγές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της ‘’ΚΑΣΚΑΝΗΣ ΦΩΤΙΟΣ-ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ’’ θα διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο, ιδίως τα νομοθετήματα που ρυθμίζουν θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, τις πωλήσεις από απόσταση και την προστασία των καταναλωτών. Για την επίλυση κάθε διαφοράς από τους παρόντες Όρους Χρήσης και τις πωλήσεις μέσω του διαδικτυακού τόπου/ ιστοσελίδας www.celebrationdesign.gr αποκλειστικά αρμόδια ορίζονται τα δικαστήρια της πόλης Καλαμάτας.

Πολιτική επιστροφών, αλλαγών, επαναληπτικών παραγγελιών και ακυρώσεων

Όλα μας τα προϊόντα παραγγέλνονται, σχεδιάζονται & προετοιμάζονται αποκλειστικά για εσάς και όπως εσείς τα έχετε ζητήσει και παραγγείλει. Έτσι δεν μπορούν να γίνου δεκτές οι επιστροφές.

Μπορείτε να αλλάξετε την παραγγελία εντός 3 εργάσιμων ημερών από την κατάθεση της προκαταβολής που έχετε εφόσον δεν έχει ήδη ετοιμαστεί για αποστολή στέλνοντας μας e-mail στο info@celebrationdesign.gr ή τηλεφωνικά στο 2721095091.

Έχετε τη δυνατότητα να κάνετε επαναληπτική παραγγελία όποτε θέλετε αλλά θα θεωρηθεί σαν νέα παραγγελία οπότε ακολουθείτε την διαδικασία από την αρχη όπως μια νέα παραγγελία.

Έχετε τη δυνατότητα να ακυρώσετε την παραγγελία σας εντός 3 εργάσιμων ημερών από την κατάθεση της προκαταβολής που έχετε δώσει εφόσον δεν έχει ετοιμαστεί ήδη για αποστολή στέλνοντας μας e-mail στο info@celebrationdesign.gr ή τηλεφωνικά στο 2721095091.