Τρόποι Πληρωμής

Μέσω Πιστωτικής Κάρτας

 1. Κάντε την παραγγελία σας.
 2. Λαμβάνετε ενημερωτικό e-mail από την εταιρεία μας για την διαθεσιμότητα καθώς και τον σύνδεσμο για την πληρωμή μέσω της τράπεζας Alpha Bank.
 3. Πληρωμή της παραγγελίας σας ώστε να δεσμευθούν τα προϊόντα εντός 48ωρών από την λήψη του e-mail μας.
 4. Η πληρωμή μπορεί να γίνει μέσω πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών που υποστηρίζουν τις υπηρεσίες  Visa, MasterCard, Maestro, American Express με τα εξής διακρίτικά που αναγράφονται πάνω στην κάρτα σας.payment-ways-alphabank

Μέσω PayPal

 1. Κάντε την παραγγελία σας.
 2. Λαμβάνετε ενημερωτικό e-mail από την εταιρεία μας για την διαθεσιμότητα καθώς και τον σύνδεσμο για την πληρωμή μέσω της τράπεζας Alpha Bank.
 3. Πληρωμή της παραγγελίας σας ώστε να δεσμευθούν τα προϊόντα εντός 48 ωρών από την λήψη του e-mail μας.

Μέσω Web Banking ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της τράπεζας Alpha Bank :

 1. Μέσω αντικαταβολής με ACS Courier.
 2. Μετρητά στο κατάστημα.

 

Προσοχή!!!
Αφού κάνετε την παραγγελία σας λαμβάνετε e-mail εντός 48ωρών για την διαθεσιμότητα των προϊόντων σας. Για να δεσμευθούν τα εμπορεύματα πρέπει να γίνει κατάθεση εντός 4 ημερών το 40% της συνολικής αξίας της παραγγελίας ως προκαταβολή.

Στις καταθέσεις σας μέσω τραπέζης πρέπει να γίνεται ονομαστικά στο όνομα που χρησιμοποιήσατε για την παραγγελία σας και κατόπιν αποστολή του καταθετηρίου μέσω   e-mail στο info@celebrationdesign.gr ή με fax στο 2721095091.

Η εξόφληση της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους :

 1. Με αντικαταβολή μέσω ACS Courier στο χώρο σας (+έξοδα αντικαταβολής 4,00€).
 2. Με κατάθεση στους ανωτέρω λογαριασμούς.
 3. Μετρητά στο κατάστημα.

Όλα τα προϊόντα και παραγγελίες μας που εμφανίζονται στην σελίδα μας συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α.

Κάνετε της παραγγελίες σας έγκαιρα.

 

Πολιτική Προστασίας & Προσωπικών Δεδομένων

Η εταιρεία ‘’ΚΑΣΚΑΝΗΣ ΦΩΤΙΟΣ-ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ’’ με εμπορική επωνυμία ‘’Celebration Design” εγγυάται να προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα των πελατών της. Οποιεσδήποτε πληροφορίες & προσωπικά στοιχεία παραλαμβάνουμε από εσάς χρησιμοποιούνται από την εταιρεία μας και αποκλειστικά για τις ανάγκες της μεταξύ μας επικοινωνίας και εκτέλεση παραγγελιών και για κανένα λόγο τα στοιχεία αυτά δεν κοινοποιούνται ή πωλούνται σε τρίτους. Παρακαλούμε διαβάστε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

 Ασφάλεια Συναλλαγών

Η διαδικασία πληρωμής με χρήση της πιστωτικής σας κάρτας αναλαμβάνεται εξολοκλήρου από την τράπεζα Alpha Bank εξασφαλίζοντας σας την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας μέσω ασφαλή διακομηστή στην υπηρεσία της τράπεζας Alpha Bank.

Η εταιρεία ‘’Celebration Design’’ δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με κανένα τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας γι’ αυτό χρειάζεται να κάνετε κάθε φορά την ίδια διαδικασία για αγορά μέσω του site μας.

Εναλλακτικά υπάρχει και η δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα μέσω της υπηρεσίας  PayPal.